Verbeter je fotografiewebsite
met de gratis gidsen en bronnen!

Leer hoe je geweldige fotografiewebsites bouwt
die zowel jouw website bezoekers als Google blij maken en resultaten opleveren.

Ontvang mijn gratis e-book

Over veel gemaakte fouten op fotografen websites, checklists en handleidingen over het verbeteren van je websiteontwerp, de SEO van jouw website en meer. Plus … nuttige gratis artikelen, bruikbare tips rechtstreeks naar jouw mailbox verzonden.

Nooit spam. Je bent te alle tijden vrij om je uit te schrijven.
Al geabonneerd?
Controleer mijn eerste e-mail om toegang te krijgen tot de bronnen.

Sluit je aan bij vele andere fotografen en abonneer je op mijn e-mailnieuwsbrief om direct toegang te krijgen tot al mijn exclusieve bronnen voor fotografen.

Je krijgt een gratis e-book (over fouten op fotowebsites),  checklists, handleidingen over het verbeteren van het ontwerp en de SEO van jouw website, en meer.

Plus… nieuwe gratis artikelen en bruikbare tips die rechtstreeks in je inbox worden verzonden. Abonnees ontvangen ook mijn driemaandelijkse lijsten met samengestelde artikelen van overal op internet!

Elke bron is handgemaakt door mij, Eric Stoop, en kan worden gedownload (en afgedrukt) voor offline gebruik. Allemaal speciaal gemaakt voor fotografen die zich abonneren op de nieuwsbrief. Sluit je ook aan, dit zijn maanden van waardevol gratis onderwijs.

Dit krijg gratis je als je je abonneert...

60+ fotografie website fouten (PDF)

Met duidelijke ideeën en tientallen voorbeelden en bronnen, zal dit pdf-e-book van 80 pagina’s jouw fotografiewebsite aanzienlijk verbeteren. Pas zoveel mogelijk toe om een geweldige site te maken!

Alle ideeën in het eBook zijn kort en bondig en worden geleverd met bronnen en oplossingen om eventuele siteproblemen op te lossen.

Sommige tips hebben snelle oplossingen, terwijl andere vereisen dat je alles opnieuw moet overwegen, maar samen zouden ze je een compleet beeld moeten geven van wat er nodig is om een geweldige fotografiewebsite te maken.

Het eBook bevat voorbeelden & screenshots van bijna vijftig fotowebsites, samen met links naar andere relevante bronnen & tools!